Tekenblok.com  - Webwinkel voor kleine unieke kunstwerken | Rik Hagt
 
 

 

Bestellingsoverzicht

 


Prijzen & Algemene Leveringsvoorwaarden


De originele tekeningen zijn uitgevoerd in potlood en/of kleurpotlood, op formaat 15x21/21x15cm. Wanneer u een tekening bestelt kunt u kiezen uit twee presentatievormen:De tekening in passepartout (natuurwit) 24x30cm. Bij de prijs inbegrepen.De tekening in passepartout & wit gewassen houten lijst (26x32cm.) Meerkosten: 50,-.
De minischilderijtjes zijn - gezien hun formaat en constructie - niet geschikt om in te lijsten. De zijkanten zijn wit, en de schilderijtjes zijn aan de achterkant voorzien van een ophangdraadje.Alle prijzen zijn incl. BTW en portokosten. Bij bestellingen van meer dan 250 Euro wordt een korting van 10% verleend op het totaalbedrag. Deze korting vindt u terug in het besteloverzicht.

Houders van een Stadjerspas
(gemeente Groningen) komen in aanmerking voor een korting van 20% op het totaalbedrag. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan tijdens het bestelproces de twaalfcijferige klantcode van de Stadjerspas over onder 'Opmerkingen'. De korting wordt verrekend op de definitieve factuur (bij ontvangst van uw bestelling).

Maximaal vijf werkdagen nadat u uw bestelling hebt geplaatst wordt deze bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.Betaling geschiedt na ontvangst via de bij de bestelling geleverde factuur. U wordt vriendelijk verzocht deze binnen twee weken te voldoen. Bent u echter niet tevreden over de bestelling, dan kunt u het pakket binnen vijf werkdagen retourneren. In dat geval komt de factuur te vervallen en zijn alleen de verzendkosten retour voor uw rekening.

Wanneer u het werk cadeau doet aan iemand anders, is het mogelijk de factuur naar uw eigen adres te laten sturen en de bestelling, als 'verrassingspakket', naar de ander. In dat geval vult u naast het factuuradres een apart afleveradres in. Dit wijst zich vanzelf wanneer u uw adresgegevens invoert.Zijn er onduidelijkheden, schroom niet om  contact met me op te nemen!

 

Zoek op een onderwerp of trefwoord


Tekeningen

Minischilderijtjes


Boek 'Huiselijkheid'
 

Leveringstijd vijf werkdagen ---------- Elke maand nieuwe tekeningen ---------- Kijk ook eens op op mijn tekenblo(g)(k)